E2C166CB-DEB1-4F16-8A2F-62E4F5F9D50D_edi

Over 'Loop door je verleden'

'Loop door je verleden' is ontstaan uit een samenwerking tussen drie Amsterdammers die ieder zeer ervaren gids zijn en elk een eigen relevant specialisme inbrengen waardoor deze unieke en hoogwaardige tours mogelijk zijn.

 

Voor ons draait een geslaagde rondleiding om jou en de interactie, niet om wat wij weten of willen vertellen. Iedereen heeft verschillende interesses en daar spelen wij graag op in. Het woord rondleiding vinden wij dan ook eigenlijk niet passen, we zien het veel meer als een mooie wandeling door de stad met vrienden. 

 

Door onze jarenlange gidservaring op hoog niveau kennen wij bijna elk hoekje en verhaal van de stad en beschikken wij over een uitgebreid netwerk waardoor we een bijna oneindige variatie aan activiteiten kunnen organiseren. Bij ons ben je dan ook in goede handen voor de organisatie van een onvergetelijke familiedag.

DSC_4982web_edited_edited.jpg

Thijs

De Regelaar

Geboren Amsterdammer Thijs van Royen (1973) richtte in 2018 Amsterdam Food Tours op nadat hij een aantal jaren manager Amsterdam was geweest voor een internationale food tour operator. Eén van zijn drijfveren daarbij was om echt kwalitatieve en kleinschalige food tours te organiseren die passen in een drukke stad als Amsterdam. Geïnspireerd door programma's zoals 'Who do you think you are' van de BBC en Verborgen Verleden op de NPO ging hij op zoek naar zijn eigen Amsterdamse roots en kwam erachter dat die tot ver terug in de 17e eeuw lagen met voorouders als molenaars, melkboeren en diamantslijpers. In combinatie met zijn ervaring in het ontwikkelen van historische en culinaire rondleidingen kwam dan ook het idee om dit met elkaar te combineren tot een 'stamboomtour'

Onderdeel van Amsterdam Food Tours

'Loop door je verleden' is een nieuw initiatief van Amsterdam Food Tours, een aanbieder van hoogwaardige 'food tours' met kleine groepen waarbij de Amsterdamse geschiedenis en Nederlandse cultuur wordt verteld aan de hand van Nederlandse proeverijen in winkels, restaurants, café's en markten. Amsterdam Food Tours is in 2018 opgericht en heeft sindsdien duizenden gasten van over de hele wereld mogen verwelkomen.

Amsterdam Food Tours