spaarndammerstraat amsterdam

quick scan aanvragen

Laat ons hier je Amsterdamse stamboom uitzoeken of geef die aan ons door als je die zelf al hebt. Aan de hand daarvan laten wij je weten of het mogelijk is om een stamboomtour door de stad voor je te maken. Dit kan van veel dingen afhangen maar over het algemeen zijn drie generaties voorouders vanaf het begin van de 20e eeuw als je die hebt een goede indicator. 

Het stamboomonderzoek wordt in de online en directe bronnen van het Stadsarchief Amsterdam en WieWasWie uitgevoerd. De periode behelst het begin van de 20e eeuw tot ongeveer het einde van de 18e eeuw. Dit is ook de tijd waarover de rondleiding wordt gegeven maar als jezelf interessante informatie van daarvoor hebt, deel die dan zeker met ons. 

Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken hebben we gegevens nodig van minimaal één onderzoekspersoon die minstens 50 jaar geleden overleden is, 75 jaar geleden getrouwd of 100 jaar geleden geboren. Probeert u de persoon op te geven die daarbij het dichtst in de buurt komt. In de rondleiding worden personen opgenomen die minstens 75 jaar geleden zijn overleden. Je kunt daar hier meer over lezen. 

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Dank je voor het aanvragen van de quickscan. We gaan ermee aan de slag!