huizen in de jordaan amsterdam

Prijsoverzicht

Het maken en organiseren van jouw rondleiding is maatwerk waarbij wij je graag helpen om de extra opties uit te zoeken. Uiteraard krijg je ook vooraf een op maat gemaakte offerte van ons. De vermelde prijzen hieronder zijn indicatief en inclusief btw.

Quick Scan

Gratis

Verkennend onderzoek naar je Amsterdamse voorouders en interessante informatie voor het ontwerpen van een mogelijke tour.

Vraag hier de quick scan aan.

De rondleiding ontwerpen

€ 250

Dit is een eenmalig vast bedrag dat je betaalt na jouw akkoord op onze offerte voor het uitzoeken en opstellen van de kwartierstaat, het ontwerpen van de tour, het doen van historisch onderzoek, het verkennen van de route en het organiseren van eventuele extra's. Deze kosten kunnen niet worden gerestitueerd. 

De rondleiding geven

€ 50 per persoon *

De rondleiding duurt ongeveer een halve dag en bij de prijs is een persoonlijk routeboek met stamboom en historisch beeldmateriaal inbegrepen. Per gids houden wij maximaal 12 gasten aan en in totaal kunnen wij 36 gasten ontvangen. Afhankelijk van beschikbare gidsen kun je tot 3 dagen voor de tour gasten toevoegen en je kunt tot 5 dagen voor de tour kosteloos gasten annuleren.

 

*Minimaal 4 deelnemers, neem aub contact op voor kleinere gezelschappen.