huizen in de jordaan amsterdam

Prijsoverzicht

Het maken en organiseren van jouw rondleiding is maatwerk waarbij wij je graag helpen om de extra opties uit te zoeken. Uiteraard krijg je ook vooraf een op maat gemaakte offerte van ons. De vermelde prijzen hieronder zijn indicatief en inclusief btw.

Quick Scan

Gratis

Verkennend onderzoek naar je Amsterdamse voorouders en interessante informatie voor het ontwerpen van een mogelijke tour.

Vraag hier de quick scan aan.

De rondleiding ontwerpen

€ 125

Dit is een eenmalig vast bedrag dat je betaalt na jouw akkoord op onze offerte voor het uitzoeken en opstellen van de kwartierstaat, het ontwerpen van de tour, het doen van historisch onderzoek, het verkennen van de route en het organiseren van eventuele extra's. Deze kosten kunnen niet worden gerestitueerd. 

De rondleiding geven

€ 45 per persoon *

De rondleiding duurt ongeveer 3 uur, daarbij inbegrepen is een drankje bij ontvangst op locatie. Per gids houden wij maximaal 12 gasten aan en in totaal kunnen wij 36 gasten ontvangen. Afhankelijk van beschikbare gidsen kun je tot 3 dagen voor de tour gasten toevoegen en je kunt tot 5 dagen voor de tour kosteloos gasten annuleren.

 

*Minimaal 4 deelnemers, neem aub contact op voor kleinere gezelschappen.

Culinaire rondleiding

vanaf € 15 per persoon

Combineer de stamboom tour met een culinaire tour, wij hebben hier veel ervaring mee vanuit Amsterdam Food Tours. Geniet onderweg van heerlijke proeverijen en drankjes op diverse bijzondere stops voor de lekkere trek of als volledige maaltijd. De prijs hangt af van de keuze die je maakt en waar wij je natuurlijk bij helpen. Ook adviseren wij je graag in de keuze van locaties om na de rondleiding met jouw gasten iets te eten en/of te drinken.

Aandenken

€ in overleg

Laat jouw bijzondere familie evenement vastleggen in een fotoboek of film. Wij brengen je graag in contact met een van onze partners hiervoor.

Uitgebreid stamboomonderzoek

€ in overleg

Voor de tour maken wij een eenvoudige zogenaamde kwartierstaat van circa 6 generaties waarvan de gasten een afdruk ontvangen. Maar je kunt jouw stamboom ook uitvoerig laten uitzoeken en bijvoorbeeld in boekvorm laten vastleggen. Graag brengen wij je in contact met onze partners hiervoor.