Veelgestelde vragen

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoeveel personen kunnen meedoen? 

maximaal 40 gasten (10 gasten per gids)


Gaat de tour door bij slecht weer?

Ja, alleen bij code oranje of rood afgegeven door het KNMI wordt de tour in overleg verplaatst. Dit geeft geen recht op restitutie

Hoe ver is het lopen tijdens de tour?

De totale loopafstand proberen wij binnen de 4 kilometer te houden zodat het voor iedereen met een gemiddelde mobiliteit goed te doen is. Onderweg kunnen er pauze stops worden ingelast. 

Hoeveel plekken bezoeken we?

Tijdens de tour worden meestal 3 tot 5 voorouders behandeld en ongeveer 5 tot 7 plekken bezocht. Maar ook de wandeling naar de locaties maakt een belangrijk onderdeel uit van de historische rondleiding.

Welke voorouders worden besproken?

De tour behandelt voorouders die minimaal 100 jaar geleden zijn overleden en de vroegste voorouders kunnen tot aan het eind van de 17e eeuw geboren zijn. 

Is de rondleiding geschikt voor jong en oud? 

Zeker, iedereen is welkom en met iedereen wordt rekening gehouden. De gasten moeten een gemiddelde mobiliteit hebben al dan niet met ondersteuning. 

Kan de rondleiding in een andere taal gegeven worden?

Ja, Engels kan altijd en Duits of Frans in overleg. Wil je dit graag wel op tijd van te voren aangeven? Binnen de groep wordt dan één taal door de gids gesproken (er wordt niet vertaald of dubbel verteld).

Als wij de food tour erbij bestellen, kan er dan rekening gehouden worden met dieetbeperkingen?

Ja, in de meeste gevallen kunnen wij in overleg hierin voorzien maar neem daar aub ruim van te voren contact met ons over op.